Lanaco kompanija je regionalni IT lider i društveno odgovorna kompanija sa tradicijom dugom preko 30 godina. Lanaco prati i podržava rad Superbka duži vremenski period.
Kao jedan vid zahvalnice za dosadašnju saradnju i podršku održali smo predavanje zaposlenima o prevenciji tumora dojke i testisa pod nazivom “Kontroliši se malo!”.

Naš dr Obren Tomić posjetio je Lanaco i razgovarao sa zaposlenima o važnosti samopregleda testisa i dojki. Uputio je slušaoce kako da obave samopreglede, ali i koje sve aktivnosti udruženje Superbrke sprovodi tokom ovog novembra.

Ono što ga je posebno oduševilo jeste pomno slušanje svih prisutnih i posvećenost ovim temama. Na kraju predavanja uslijedila su pitanja i diskusija o navedenim temama, o opštoj prevenciji oboljenja i važnosti brige o zdravlju.

Poseban dio predavanja je bio posvećen našem Filipu, pokretaču cijele priče Superbrka u Banjoj Luci, a koji je bio zaposlen upravo u ovoj kompaniji.

Radujemo se nastavku saradnje u godinama koje dolaze, te jedva čekamo naredno druženje na sličnim predavanjima. Hvala svim zaposlenima na posjeti predavanju, diskusiji, nesebičnoj podršci i naravno kompaniji Lanaco na organizaciji ovog predavanja.

Radite samopreglede, kontrolišite se i vidimo se na Brkinoj žurci!

Autor teksta: Obren Tomić